8 Ιουλίου 2022 06:51

Δωρεάν διασύνδεση τραπεζικών λογαριασμών μέσω του Prosvasis GO

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, παρέχει σε όλους τους συνδρομητές της, εντελώς δωρεάν και για πάντα, τη δυνατότητα διασύνδεσης με τα e-banking συστήματα των τραπεζών, απευθείας μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής Prosvasis GO.

Η νέα πρωτοποριακή λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης Fintech της εφαρμογής Prosvasis GO, επιτρέπει την αυτοματοποιημένη διασύνδεση και διαχείριση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των τεσσάρων συστημικών τραπεζών – Εθνικής, Πειραιώς, Alpha και Eurobank. Οι χρήστες της εφαρμογής αποκτούν πρόσβαση μέσα από μία ενιαία προβολή, στην εποπτική εικόνα του συνόλου των εμπορικών τραπεζικών λογαριασμών τους. Επιπρόσθετα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, μέσα από το απόλυτα ασφαλές περιβάλλον της εφαρμογής, για τα υπόλοιπα αλλά και τις κινήσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Επιπλέον, οι συνδρομητές (RUN & GROW) έχουν τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης της πλήρους λειτουργικότητας του Fintech module για έναν μήνα. Η πλήρης λειτουργικότητα περιλαμβάνει την αυτοματοποιημένη διασύνδεση των κινήσεων των τραπεζικών συναλλαγών με τις αντίστοιχες ενότητες του Prosvasis GO, καθώς και την αυτόματη αποστολή εμβασμάτων σε προμηθευτές.

Τεύχος 105

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design