ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Οκτωβρίου 2022 06:49

Διευρύνονται τα καθήκοντα της Ε. Κορωναίου στη Schneider Electric

H κα Ελβίρα Κορωναίου, που ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Schneider Electric το 2019, αναλαμβάνει διευρυμένα καθήκοντα Marketing Manager στον τομέα του Secure Power (ΙΤ λύσεις) για τη ζώνη της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, το Ισραήλ και την Ιταλία και θα είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής marketing της εταιρείας στις προαναφερθείσες περιοχές.

Η κα Κορωναίου διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις Β2C και Β2Β Επικοινωνίας και Marketing σε πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας. Την πρότερη θέση της κας Κορωναίου αναλαμβάνει η κα Μαρία Κωνσταντίνου, ως υπεύθυνη marketing και επικοινωνίας για τον τομέα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ισραήλ.

Αναλαμβάνοντας τα νέα της καθήκοντα, η κα Κορωναίου δήλωσε σχετικά: «H Schneider Electric είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο βιώσιμες εταιρείες του κλάδου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συμβάλλω στη συνεχώς ανοδική της πορεία. Εύχομαι, μέσα από τα νέα μου καθήκοντα, να συνδράμω ακόμα περισσότερο στην υλοποίηση του οράματος της εταιρείας, καθώς και στην επίτευξη των στόχων μας σε όλη τη ζώνη ως προς την περαιτέρω ανάπτυξη του ΙΤ καναλιού, αλλά και σε ένα ενεργειακά πιο βιώσιμο μέλλον για όλο το ΙΤ οικοσύστημα».

Οι αρμοδιότητες της κας Κωνσταντίνου περιλαμβάνουν την επέκταση και ενίσχυση των επικοινωνιακών δραστηριοτήτων της Schneider Electric σύμφωνα με την επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας, ενώ είναι υπεύθυνη για τις δραστηριότητες marketing και επικοινωνίας για τις ΙΤ λύσεις της εταιρείας και του brand APC. Η κα Κωνσταντίνου διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις Marketing και Επικοινωνίας σε πολυεθνικές εταιρείες.

Τεύχος 144

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design