ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Απριλίου 2023 06:57

Διευρυμένες ζημίες για τη Philips

Η Royal Philips NV ανακοίνωσε πριν δύο μέρες διευρυμένες ζημίες για το 1ο τρίμηνο του έτους, αφότου ενέγραψε στα βιβλία της προβλέψεις για την απόσυρση αναπνευστικού εξοπλισμού στις ΗΠΑ.

Η ολλανδική εταιρεία τεχνολογίας υγείας ανακοίνωσε ότι η καθαρή ζημία για το τρίμηνο ανέρχεται στα 665 εκατ. ευρώ, έναντι ζημίας 151 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2022.

Οι ζημίες από δραστηριότητες διευρύνθηκαν στα 583 εκατ. ευρώ, από 181 εκατ. ευρώ το 1ο τρίμηνο του 2022. Η εταιρεία σημειώνει ότι πηγή των απωλειών είναι κυρίως οι προβλέψεις και η ανάληψη νομικής δράσης.

Πιο ειδικά, σχετικά με την απόσυρση εξοπλισμού αναπνευστικού χαρακτήρα στις ΗΠΑ, η οποία θα οδηγηθεί και στα δικαστήρια, η Philips ενέγραψε προβλέψεις 575 εκατ. ευρώ. Οι πωλήσεις στο τρίμηνο αυξήθηκαν στα 4,2 δισ. ευρώ, από 3,92 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο πέρσι. Η συγκρίσιμη εισροή παραγγελιών έμεινε σταθερή σε ετήσια βάση.

Τεύχος 271

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design