ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Απριλίου 2023 06:44

Διεθνής διάκριση για την KPMG Ελλάδας

H KPMG Ελλάδας απέσπασε μία σημαντική διεθνή διάκριση, καθώς ανακηρύχθηκε Transfer Pricing Advisory Firm of the Year για τη χώρα μας στα 2023 Corporate INTL Global Awards.

Τα ετήσια βραβεία Corporate INTL αφορούν στους κορυφαίους συμβούλους σε όλο τον κόσμο.

Η κα Έφη Αδαμίδου, Partner, Head of Tax and Legal της KPMG στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε. Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς και της αφοσίωσής μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Οι αφοσιωμένοι επαγγελματίες μας, με την εκτεταμένη τεχνογνωσία τους και την υποστήριξη των άλλων εταιρειών μελών του διεθνούς δικτύου της KPMG International, θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις πολλαπλές επιχειρηματικές προκλήσεις των πελατών μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι οποίες παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις σε περίπλοκα φορολογικά ζητήματα και ζητήματα ενδοομιλικών συναλλαγών».

Τεύχος 274

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design