7 Μαρτίου 2023 06:50

Διαγωνισμός για συμβουλευτικές υπηρεσίες για το gov.gr

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), προκηρύσσει τον ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων για το έργο με τίτλο: Σχεδιασμός και εφαρμογή μεθοδολογικής προσέγγισης για την εκτίμηση της μείωσης του κόστους και του χρόνου για τη Δημόσια Διοίκηση, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις λόγω της εισαγωγής της πύλης «gov.gr» και της ένταξης σε αυτή ψηφιοποιημένων υπηρεσιών.

Ο διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο του Υποέργου 1: «Σχεδιασμός και εφαρμογή μεθοδολογικής προσέγγισης για την εκτίμηση της μείωσης του κόστους και του χρόνου για τη Δημόσια Διοίκηση, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις λόγω της εισαγωγής της πύλης «gov.gr» και της ένταξης σε αυτή ψηφιοποιημένων υπηρεσιών». Κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Διαβούλευσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχόλια, προτάσεις και ερωτήσεις μέσω της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ.

Η πρόσκληση για συμμετοχή στη διαδικασία Δημόσιας Διαβούλευσης είναι διαθέσιμη εδώ.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Τεύχος 241

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design