ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Δεκεμβρίου 2022 06:44

Διάκριση για τον όμιλο Cosmos Business Systems

Ο όμιλος Cosmos Business Systems έλαβε το βραβείο Business Excellence Award 2022 ως ένδειξη αναγνώρισης για την τεχνογνωσία που κατέχει σε νέες τεχνολογικές λύσεις και καινοτόμων λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια του Συνέδριου InfoCom Cyprus 2022 & InfoCom Security Cyprus 2022, όπου παρουσιάστηκαν και εξειδικευμένες λύσεις High Performance Computing (HPC) & AI που παρέχει o όμιλος Cosmos Business Systems από τον κο Σπύρο Κουρή, Country Manager CBS IT Cyprus, καθώς και λύσεις για την Ασφάλεια Cyber Security Services & Solutions από τον κο Νικόλα Κολοκασίδη, Security & Networking Consultant.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, κος Δημήτρης Δάφνης, συμμετείχε στο πάνελ Leader’s Summit: Let’s talk (R)evolution και ανέλυσε την επιρροή του ψηφιακού μετασχηματισμού στην οικονομία και στην Κυπριακή αγορά.

Τεύχος 191

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design