ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Σεπτεμβρίου 2022 06:48

Διάκριση για τις εφαρμογές Epsilon Smart

Αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο τεχνολογικής και επιχειρησιακής καινοτομίας της οικογένειας εφαρμογών Epsilon Smart, η υποψηφιότητα του Epsilon Smart | Οn Cloud Platform for SMEs αναδείχθηκε Award Winner από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Υπηρεσιών Καινοτομίας και Τεχνολογίας WITSA, στην κατηγορία «Digital Opportunity/Inclusion Award (Private Sector/NGO)», στο πλαίσιο των Global Innovation & Tech Excellence Awards WITSA 2022.

Η cloud οικογένεια εφαρμογών Epsilon Smart του Ομίλου EPSILON NET απευθύνεται σε Πολύ Μικρές, Μικρές & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες παρέχοντας ένα πλήρες ψηφιακό & ολοκληρωμένο πλαίσιο για τις καθημερινές τους δραστηριότητες σε επιχειρησιακό επίπεδο. Το Epsilon Smart, παράλληλα, είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης, με βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του συστήματος: την πλήρη διαλειτουργικότητα με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, και την online ηλεκτρονική σύνδεση με τα λογισμικά που χρησιμοποιούν τα λογιστικά γραφεία / πάροχοι λογιστικών λύσεων.

Το Epsilon Smart, με πάνω από 80.000 συνδρομητές, είναι σήμερα η μεγαλύτερη σε αριθμό εγκαταστάσεων, λύση Business Software στην Ελλάδα, σε Cloud περιβάλλον (Microsoft Azure) ενώ η Ομάδα Ανάπτυξης του Epsilon Smart, τηρώντας τη δέσμευσή της για τεχνολογική πρωτοπορία, παρουσίασε πρόσφατα την ολοκληρωμένη διασύνδεση με το Skroutz Marketplace και την αυτόματη διασύνδεση μέσω Banking Connector  με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης.

Το προσεχές διάστημα, θα διατεθούν στους συνδρομητές του Epsilon Smart ακόμη δύο εξαιρετικά σημαντικές τεχνολογικές δυνατότητες, υψηλής προστιθέμενης αξίας:

• Σε συνεργασία με την Digital4U, θα δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις Retail, ως λειτουργική επέκταση του Epsilon Smart, της αυτόματης (μέσω Wizard) δημιουργίας Ηλεκτρονικού Καταστήματος (eShop) και του κατάλληλου διαχειριστικού περιβάλλοντος για την ενιαία διαχείριση του φυσικού και του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης.

• Σε συνεργασία με τη Hotel Availabilities, θα δοθεί η δυνατότητα στα μικρά τουριστικά καταλύματα της αξιοποίησης εξιδεικευμένου module «Channel Manager» του Epsilon Smart Philoxenia, για την αυτοματοποίηση της ηλεκτρονικής διασύνδεσής τους με ηλεκτρονικά κανάλια τουριστικών κρατήσεων (booking.com, Expedia).

Τέλος, στο πλαίσιο της δυνατότητας αξιοποίησης των voucher του προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜμΕ» του Ταμείου Ανάκαμψης, ολοκληρώθηκε και είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση συνδρομής με τον εμπορικό τίτλο «EPSILON SMART Plus», ώστε υφιστάμενοι και νέοι συνδρομητές της λύσης, να μπορέσουν να τα αξιοποιήσουν.

Οι τεχνολογικές καινοτομίες του συνόλου των προϊόντων & των υπηρεσιών του Ομίλου EPSILON NET θα παρουσιαστούν στη Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής και Καινοτομίας BEYOND, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (29/09 – 01/10).

Τεύχος 139

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design