ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Ιανουαρίου 2023 06:49

Διάκριση για τη Fortinet στο Gartner Magic Quadrant

Η Fortinet έλαβε την υψηλότερη αξιολόγηση και ανακηρύχθηκε ηγέτιδα ως προς την ικανότητα εκτέλεσης (Ability to Execute) για 13η φορά στην κατηγορία των network firewalls στο 2022 Gartner Magic Quadrant.

Τα Next-Generation firewalls FortiGate της εταιρείας παρέχουν ασφάλεια AI/ML και Network Convergence (συνδυασμός πολυμέσων και data σε ένα δίκτυο), χρησιμοποιώντας ένα μόνο λειτουργικό σύστημα (FortiOS) και σε οποιοδήποτε είδος συσκευής, συμπεριλαμβανόμενων των appliances, virtual συσκευών, αλλά και υπηρεσιών SASE.

Πιο συγκεκριμένα, τα NGFW FortiGate ξεχώρισαν καθώς προσφέρουν:

• Ισχυρή ασφάλεια και σύγκλιση δικτύων (Network Convergence): Περιλαμβάνονται ασφαλείς υπηρεσίες δικτύωσης όπως SD-WAN, ZTNA και αποκρυπτογράφηση SSL, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον άδεια χρήσης.

• Καλύτερη τιμή ανά απόδοση: Η μοναδική αρχιτεκτονική ASIC της Fortinet προσφέρει την υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI) και υποστήριξη hyperscale και ultra-low latency.

• Προστασία από απειλές με τροφοδοσία AI/ML: Πολλαπλές υπηρεσίες ασφαλείας που τροφοδοτούνται από AI/ML σταματούν τις προηγμένες απειλές και αποτρέπουν τις επιχειρηματικές διακοπές.

Τεύχος 202

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design