ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Μαΐου 2023 06:57

Διάκριση για την ViewSonic ColorPro VP2786-4K

Η ViewSonic Corp. ανακοινώνει ότι η οθόνη ColorPro VP2786-4K κέρδισε το TIPA (Technical Image Press Association) World Award 2023 για το Best Professional Photo Monitor. Η UHD οθόνη 27 ιντσών φέρει πιστοποιήσεις Fogra και Idealliance και προσφέρει απόλυτη χρωματική ακρίβεια, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για δημιουργικούς επαγγελματίες που απαιτούν τα υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας χρωμάτων και ποιότητας εικόνας από την ψηφιακή τους μορφή έως την τελική εκτύπωση.

«Η σειρά ColorPro έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των δημιουργικών επαγγελματιών σε εργασίες όπου το χρώμα αποτελεί έναν πολύ βασικό παράγοντα. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της διατήρησης της συνοχής των χρωμάτων μεταξύ ψηφιακών και έντυπων μέσων, γι’ αυτό ακριβώς κατασκευάσαμε την οθόνη ColorPro VP2786-4K», δήλωσε ο Oscar Lin, General Manager of the Monitor Business Unit της ViewSonic. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε συνεχώς αναγνώριση για τα προϊόντα μας από την TIPA – έναν από τους πιο σημαντικούς εμπειρογνώμονες στον κλάδο της φωτογραφίας. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την κοινότητα των creators και θα ανεβάζουμε τον πήχη στα επαγγελματικά εργαλεία και τις λύσεις βαθμονόμησης χρώματος».

Για μοναδική χρωματική ακρίβεια από την οθόνη μέχρι το χαρτί, η ColorPro VP2786-4K έχει πιστοποιηθεί από τη Fogra, η οποία εγγυάται την απόλυτη αναπαραγωγή χρωμάτων. Η ColorPro VP2786-4K παρέχει ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων τόσο σε ψηφιακά, όσο και σε έντυπα μέσα με 100% κάλυψη της γκάμας Adobe RGB και 98% κάλυψη της DCI-P3.

Η οθόνη διαθέτει επίσης το ColorPro Wheel, έναν ενσωματωμένο χρωματικό αισθητήρα που επιτρέπει εύκολες και ευέλικτες ρυθμίσεις χρωμάτων και οθόνης και βαθμονόμηση μέσω του Colorbration+ software. Το αποκλειστικό της ColorPro Sense software μπορεί επίσης να συνδεθεί με τα Pantone Digital Color online data για βέλτιστη απόδοση χρώματος.

Τεύχος 258

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design