ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Μαΐου 2023 06:59

Διάκριση για την LG Business Solution στα Energy Mastering Awards

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διακρίθηκε εκ νέου στα Energy Mastering Awards 2023 για τη συμβολή του στις βιώσιμες ενεργειακές λύσεις, κερδίζοντας το Silver Award στην κατηγορία “Energy Building Products and Systems”.

Με την απονομή του Silver Award στην LG Business Solutions, οι διοργανωτές αναγνωρίζουν την επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας με την Panterra, που έχει αναλάβει την υλοποίηση της επένδυσης του Syggrou Office Complex στις Λ. Συγγρού και Λαγουμιτζή. Πρόκειται για ένα σύγχρονο βιοκλιματικό συγκρότημα γραφείων υψηλών προδιαγραφών, σχεδιασμένο σύμφωνα με τους κανόνες πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης του προγράμματος Leadership in Energy and Environmental Design (LEED), σε βαθμίδα Gold. Στο πλαίσιο αυτό, η LG εξόπλισε τις εγκαταστάσεις του κτιρίου με λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού και συστήματα ψύξης-θέρμανσης.

Οι καινοτόμες λύσεις της LG επιλέχθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στην επίτευξη βέλτιστης εξοικονόμησης ενέργειας και στη μείωση του λειτουργικού κόστους, ενώ παράλληλα διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μέγιστη αποδοτικότητα και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία.

H υψηλού κύρους αναγνώριση επιβραβεύει ολοκληρωμένα προγράμματα που προσφέρουν εξειδικευμένες ενεργειακές λύσεις για επαγγελματίες και η τεχνολογία αιχμής της LG ξεχώρισε ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου, όπου το βραβείο εκ μέρους της LG παρέλαβε o κος Διονύσης Σολδάτος, AS Sales Engineer στην LG Business Solutions.

Τεύχος 291

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design