3 Μαΐου 2023 06:59

Διάκριση για την LG στα Tourism Awards 2023  

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διακρίθηκε με το Bronze βραβείο στα «Tourism Awards 2023» και στην κατηγορία «Costsaving technology», για την παροχή της προηγμένης, συνδυαστικής ξενοδοχειακής λύσης κλιματισμού, θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού που εγκαταστάθηκε στο Magma Resort Santorini

Το 2022, η LG Business Solutions συνεργάστηκε με το πολυτελές θέρετρο Magma Resort Santorini, το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στα ελληνικά νησιά, εξοπλίζοντας τις εγκαταστάσεις του με προηγμένες λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού και συστήματα ψύξης-θέρμανσης. Συγκεκριμένα, η LG προμήθευσε το ξενοδοχείο με τα VRF συστήματα ψύξης-θέρμανσης LG Multi V και με εσωτερικές μονάδες Hydrokit για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Επιλέγοντας τις σύγχρονες επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της LG, το Magma Resort Santorini είναι σε θέση να προσφέρει μια άνετη και φιλική προς το περιβάλλον εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες του, εξοικονομώντας παράλληλα κόστος. 

Τεύχος 276

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design