ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 Νοεμβρίου 2022 06:58

Διάκριση για την Digimark

Σημαντική διάκριση πέτυχε η Digimark, μέλος του ομίλου CPGroup, που εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων ICT σε τομείς IT Infrasructure, βραβεύτηκε ως Yealink Best Integrator for Greece 2021 – 2022 στο IP Telephony Partner Event που διοργάνωσε η Allwan.

Η βράβευση έλαβε χώρα την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Civitel Attic Rooms & Suites, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Δέμης Απόστολος, Product Manager στην κατηγορία Unified Communications της Digimark.

Η Digimark βραβεύτηκε για τις λύσεις Unified Communications που υλοποίησε με συσκευές Yealink για την περίοδο 2021 – 2022. Το τμήμα Unified Communications της Digimark, υλοποίει λύσεις και εγκαταστάσεις IP τηλεφωνικών κέντρων που καλύπτουν τις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους της αγοράς.

Τεύχος 183

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design