ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Μαΐου 2023 06:47

Διάκριση για ξενοδοχειακή λύση της Schneider Electric

Με το Silver βραβείο διακρίθηκε η Schneider Electric στα φετινά Tourism Awards, στην κατηγορία «Cost-saving technology». Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε για την ολοκληρωμένη ξενοδοχειακή λύση προστασίας, παρακολούθησης και διαχείρισης ΙΤ κρίσιμων υποδομών με Smart UPS Ultra, Micro DataCenter και EcoStruxure IT.

Η Schneider Electric περιλαμβάνει στο portfolio της λύσεις διαχείρισης ενέργειας επαγγελματικών κτιρίων που βελτιώνουν την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητά τους. Συγκεκριμένα για την προστασία, παρακολούθηση και διαχείριση ΙΤ κρίσιμων ξενοδοχειακών υποδομών η Schneider Electric παρέχει ολοκληρωμένη λύση με APC Smart UPS Ultra 3kW & 5kW, 6U Micro Data Center και πλατφόρμα παρακολούθησης και διαχείρισης EcoStruxure IT.

Το APC Smart-UPS Ultra είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο μονοφασικό UPS 3kW & 5kW της αγοράς, σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει περισσότερη ισχύ, ευελιξία και έξυπνη παρακολούθηση με το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα. Η πλατφόρμα παρακολούθησης και διαχείρισης ΙΤ κρίσιμων υποδομών, EcoStruxure, ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που συναντούν οι διαχειριστές ξενοδοχειακών μονάδων αναφορικά με την απομακρυσμένη και 24/7 παρακολούθηση και διαχείριση. Παράλληλα, τη λύση συμπληρώνει το EcoStruxure Micro Data Center C-Series 6U Wall Mount, που διαθέτει κομψό εργονομικό σχεδιασμό, εξοικονομώντας 60% περισσότερο χώρο, ενώ επιτρέπει την τοποθέτηση μεγάλων edge servers.

Ο Χρήστος Φάμελος, Data Center EcoStruxure Sales Manager της εταιρείας για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Είναι πολύ σημαντική για εμάς η συγκεκριμένη διάκριση, καθώς αποδεικνύει έμπρακτα την υπεροχή των λύσεων και των υπηρεσιών μας και μας ωθεί στο να βελτιωνόμαστε διαρκώς προς τους πελάτες και συνεργάτες μας. Η υιοθέτηση της τεχνολογίας και της καινοτομίας κρίνεται αναγκαία για τη βιωσιμότητα και την απόδοση όλων των επιχειρήσεων, όπως και φυσικά στον ξενοδοχειακό κλάδο. Με τις προηγμένες λύσεις μας, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στο μέγιστο βαθμό στις ανάγκες κρίσιμων κλάδων, όπως είναι ο τουρισμός, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην ανάπτυξή του».

Σχετικά με την αναγνώριση της εταιρείας για τη συμβολή της στον ξενοδοχειακό κλάδο, ο Αναστάσιος Σαρρής, Channel Sales Business Developer, Schneider Electric, ανέφερε: «Χάρη στις ολοκληρωμένες λύσεις υποδομής πληροφορικής, κάνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό πραγματικότητα. Επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για τη βέλτιστη λειτουργία των ξενοδοχείων και την εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων. Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ασφάλεια και αξιοπιστία μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας».

Τεύχος 258

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design