ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Ιουλίου 2022 06:43

Δημιουργείται η ψηφιακή υπηρεσία myAuto

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Σύμφωνα με κοινή απόφαση που εξέδωσαν ο Υπουργός Επικρατείας, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, δημιουργείται η ψηφιακή υπηρεσία myAuto, μέσω του gov.gr. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων μέσω της υπηρεσίας αυτής έχουν πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, σε πληροφορίες που αφορούν στο όχημά τους:

• Στοιχεία αδειών κυκλοφορίας και τεχνικών ελέγχων οχημάτων – ΚΤΕΟ, τα οποία αντλούνται από Μητρώα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

• Στοιχεία καταβολής τελών κυκλοφορίας, ακινησίας και ιδιοκτησίας, τα οποία αντλούνται από Μητρώα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

• Εύρεση ασφάλισης οχημάτων: Τα στοιχεία αντλούνται από Μητρώα από το Κέντρο Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι από 27 Ιουλίου 2022 όλοι οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι τόσο την ταυτότητά τους, όσο και το δίπλωμα οδήγησής τους.

Τεύχος 107

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design