ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Ιουλίου 2022 06:51

ΔΕΗ myEnergyCoach
Ψηφιακή εξοικονόμηση ενέργειας

Η ΔΕΗ ενδυναμώνει τον ρόλο της ως Σύμβουλος Ενέργειας προκειμένου να παράσχει χρήσιμες και ουσιαστικές συμβουλές διαχείρισης και εξοικονόμησης.

Το ΔΕΗ myEnergyCoach είναι το ψηφιακό εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας που βοηθάει τους καταναλωτές να κατανοήσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα και να υιοθετήσουν συνήθειες εξοικονόμησης και βιωσιμότητας που θα ωφελήσουν τόσο στη μείωση της ενεργειακής δαπάνης, όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μέσω του myEnergyCoach, οι καταναλωτές μπορούν:

• Να παρακολουθήσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο νοικοκυριό ή την επιχείρησή τους.

• Να μάθουν πώς αυτή επιμερίζεται μεταξύ των ηλεκτρικών συσκευών τους.

• Να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.

• Να ανακαλύψουν τα ενεργειακά και οικονομικά οφέλη από την αντικατάσταση των παλαιών συσκευών τους με σύγχρονες, υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Παράλληλα, ενισχύει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της με τη φυσική παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού που θα συμβουλεύει για θέματα βιωσιμότητας και εξοικονόμησης ενέργειας στα καταστήματα και το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, για όσους προτιμούν την προσωπική επαφή, δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα ενεργειακών συμβούλων ΔΕΗ myEnergyCoach, με ειδική γνώση και εμπειρία σε θέματα βιωσιμότητας και εξοικονόμησης που θα βρίσκονται δίπλα σε όλους τους καταναλωτές για να βοηθούν στην κατανόηση της κατανάλωσης του σπιτιού τους, να δίνουν εξειδικευμένες συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας βάσει του ενεργειακού προφίλ του καταναλωτή, να εξηγούν βήμα βήμα τη χρήση των εργαλείων εξοικονόμησης, όπως το ΔΕΗ myEnergyCoach, το e-SelfMetering και ΔΕΗ myEnergyHeatPump, να προτείνουν εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καταναλωτή, να ενημερώνουν για τους τρόπους ενεργειακής αναβάθμισης των σπιτιών, καθώς και για τα ενεργειακά και οικονομικά οφέλη από την αντικατάσταση των παλαιών συσκευών με νέες ενεργειακά αποδοτικότερες.

Τεύχος 107

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design