ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Φεβρουαρίου 2022 06:49

Βραβεύτηκαν τα Prosvasis GO και Prosvasis Business Suite One

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, ξεχώρισε στα Accounting Awards 2022, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις για την εφαρμογή Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Prosvasis GO και την πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων Prosvasis Business Suite One. Παράλληλα, η Prosvasis ήταν χορηγός τίτλου στον θεσμό των Accounting Awards 2022.

Σε συνέχεια των πρόσφατων βραβεύσεων που απέσπασε η εφαρμογή Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Prosvasis GO, στα Mobile Excellence Awards αλλά και στα Cloud Computing Awards, ακολούθησαν τρεις ακόμα διακρίσεις για την εφαρμογή, επιβεβαιώνοντας την τεχνολογική καινοτομία και τη λειτουργική πληρότητα που προσφέρει στους ελεύθερους επαγγελματίες και στις μικρές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, η λογιστική σουίτα Prosvasis Business Suite One, βραβεύτηκε ως η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων, η οποία συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες σε μία και μόνο εφαρμογή, επιτρέποντας την εύκολη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή.

Τεύχος 18

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design