16 Μαΐου 2023 06:46

Βραβεύσεις από την Huawei για την Cosmos Business Systems

Με δύο βραβεύσεις διακρίθηκε η Cosmos Business Systems από την Huawei στην φετινή εκδήλωση της με τίτλο: “South Balkan Partner Summit 2023”.  Η Cosmos Business Systems έλαβε τα βραβεία: “Greece Datacom Partner” & “Greece Services Partner of the Year 2022”.

Η πρώτη διάκριση, αποτελεί την αναγνώριση για την τεχνογνωσία της Cosmos Business Systems, στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων και προϊόντων Huawei, που αφορούν Δικτυακές Υποδομές & Συστήματα Data Center.

Η δεύτερη διάκριση, αφορά την εξειδίκευση της Cosmos Business Systems, ως “4 STAR” Huawei Certified Service Partner, στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης σε όλες τις κατηγορίες: Data Communication, Routing & Switching, WLAN & Security.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η Cosmos Business Systems παρουσίασε και το έργο «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του φορέα ΕΔΥΤΕ, τονίζοντας ότι η πρώτη φάση του έργου έχει ολοκληρωθεί με την αναβάθμιση του δικτυακού εξοπλισμού των 45 πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων της χώρας, ενώ ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο η υλοποίηση του «ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2» που περιλαμβάνει ασύρματη υποδομή Wi-Fi 6.

Τεύχος 285

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design