ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Σεπτεμβρίου 2022 06:56

Βραβείο EISA για τον projector BenQ X3000i

Ο projector BenQ X3000i είναι άμεσα διαθέσιμος από το δίκτυο συνεργατών της CPI

H BenQ ανακοινώνει την αναγνωρισμένη βράβευση του projector BenQ X3000i με το βραβείο EISA GAMING PROJECTOR 2022-2023 στην κατηγορία Home theatre display & video.

Τα βραβεία EISA ξεχωρίζουν τα νέα προϊόντα ήχου και εικόνας που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία, τα επιθυμητά χαρακτηριστικά, την απόλυτη έκφραση του design, την ικανοποιητική εργονομία και την καλύτερη σχέση ποιότητας/κόστους.

Η EISA επιβραβεύει τις gaming δυνατότητες του BenQ X3000i, ο οποίος χρησιμοποιεί ως πηγή φωτός τέσσερα LED για να παρέχει φωτεινότητα 3000 ANSI Lumens και 4K ανάλυση. Οι gamers θα εκτιμήσουν την προ-ρυθμισμένη επιλογή «Fast Mode», το πλήρες τηλεχειριστήριο και τους χρόνους απόκρισης σχεδόν στα 4 msec, μαζί με τρεις ακόμη gaming βελτιστοποιημένες επιλογές για διαφορετικά είδη παιχνιδιού.

Ο BenQ X3000i με τον ιδιαίτερο κυβικό του σχεδιασμό, εκτός από τις επιδόσεις του στο gaming, αποτελεί επίσης την ιδανική επιλογή για προβολή ταινιών, προσφέροντας φωτεινή και άψογη απόδοση χρωμάτων. Η αποκλειστική τεχνολογία CinematicColor της BenQ που παρέχει το 100% της χρωματικής γκάμας του DCI-P3, το Android TV στικ, αλλά και τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία καθιστούν τον BenQ X3000i ως ένα πλήρες πακέτο διασκέδασης.

Τεύχος 122

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design