ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Μαΐου 2023 06:43

Βραβείο για την Kodak Alaris

H Keypoint Intelligence, εταιρεία δοκιμών προϊόντων απεικόνισης εγγράφων παγκοσμίως, τίμησε την Kodak alaris με το βραβείο Buyers Lab (BLI) 2023 “Scanner Line of the Year”.

Τα βραβεία BLI Line of the Year αναδεικνύουν τις εταιρείες που παρέχουν ευρύ φάσμα hardware ή software και των οποίων τα προϊόντα αποδίδουν σταθερά πάνω από τον μέσο όρο σε σχέση με ανταγωνιστικές προτάσεις, κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Keypoint Intelligence. Αναλύονται και αξιολογούνταιστοιχεία όπως χαρακτηριστικά, ευκολία χρήσης, αξία έναντι όλου του portfolio κ.α και το βραβείο απονέμεται στον vendor του οποίου η προϊοντική γκάμα υπερέχει σε όλες τις κατηγορίες.

Ο Lee Davis, Senior Analyst της Keypoint Intelligence ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μετά από εκατοντάδες ώρες δοκιμών και αναλύσεων, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι σαρωτές της Kodak είναι το καλύτερο μέσο μεταφοράς των hardcopy εντύπων στον ψηφιακό κόσμο». Ο ίδιος συνεχίζει, «Δεν είναι καθόλου έκπληξη άλλωστε που η Kodak Alaris κερδίζει για έβδομη φορά τα τελευταία οχτώ χρόνια τη συγκεκριμένη διάκριση, BLI Scanner Line of the Year Award από την Keypoint Intelligence».

Επιπρόσθετα, ο Don Lofstrom, Γενικός Διευθυντής της Kodak Alaris, δήλωσε «Είμαστε πολύ περήφανοι που για μια ακόμη χρονιά, το πλήρες portfolio μας βραβεύεται από την Keypoint Intelligence. Επιβραβεύεται η εξειδίκευσή μας στην ποιότητα της εικόνας, η υψηλής ακρίβειας εξαγωγή δεδομένων, η επιτυχής αυτοματοποίηση διαδικασιών καθώς και η απρόσκοπτη εφαρμογή τους σε μελλοντικούς χώρους εργασίας».

Οι σαρωτές της Kodak Alaris είναι διαθέσιμοι πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design