ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Φεβρουαρίου 2023 06:46

Βραβείο από τη Microsoft για την Team Candi

Η εταιρεία Team Candi έλαβε ένα από τα πλέον τιμητικά βραβεία από τη Microsoft, αυτό του Advanced Specialization for Low Code Application Development.

Μετά τη βράβευση αυτή, η εταιρεία αναδεικνύεται στον μόνο συνεργάτη της Microsoft με την επίμαχη πιστοποίηση στην περιοχή Ελλάδας – Κύπρου – Μάλτας. Αξίζει να σημειωθεί, πως μόλις 4 εταιρείες στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και 80 σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν καταφέρει να διακριθούν με την πιστοποίηση αυτή.

Όπως τονίζει η εταιρεία, αυτό είναι το υψηλότερο επίτευγμα που μπορεί να καταφέρει ένας συνεργάτης της Microsoft και παρέχεται μετά από εκτενή και ενδελεχή αξιολόγηση. Αποτελεί απόλυτη αναγνώριση της υψηλής τεχνογνωσίας, της εμπειρίας και της αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας της εταιρείας στην υποστήριξη των πελατών στην υιοθέτηση λύσεων που βασίζονται στην πλατφόρμα Microsoft Power.

Τεύχος 228

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design