ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Ιουλίου 2022 06:48

Βελτιστοποίηση διαχείρισης της Clarke Energy Hellas με τη βοήθεια της Data Communition

Με απόλυτη επιτυχία και εντός του χρονοδιαγράμματος ολοκληρώθηκε από την Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, το έργο Microsoft Dynamics 365 Business Central που λειτουργεί η Clarke Energy Hellas, για την ολοκληρωμένη λειτουργία και παρακολούθηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της.

Λόγω του έντονα ανταγωνιστικού κλάδου της, η Clarke Energy Hellas αναζητούσε μια τεχνολογικά προηγμένη λύση μηχανογράφησης, που θα τη βοηθούσε να ανταποκριθεί με ασφάλεια και ευελιξία στις σύγχρονες προκλήσεις που δημιουργούν οι συνθήκες της αγοράς, στην οποία δραστηριοποιείται. Πιο συγκεκριμένα, χρειαζόταν μια λύση που θα της προσέφερε οικονομική διαχείριση, διαχείριση αποθεμάτων/αποθηκών, εμπορική διαχείριση, βελτιστοποίηση των διαδικασιών της, ενώ, παράλληλα, θα ήταν πλήρως προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας.

Η ομάδα της Data Communication, ύστερα από λεπτομερή καταγραφή και εκτίμηση των δεδομένων και των απαιτήσεων της Clarke Energy Hellas, πρότεινε ως ιδανική λύση το Microsoft Dynamics 365 Business Central οn premise, το οποίο περιλαμβάνει και την ελληνικοποιημένη έκδοση DC InnovEra, συνδυάζοντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά μιας κορυφαίας διεθνώς all-in-one λύσης με την εκτεταμένη εμπειρία του Ομίλου Epsilon Net στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς. Η συγκεκριμένη υλοποίηση παρέχει πλήρη σύνδεση, διαχείριση και παρακολούθηση του συνόλου των τμημάτων και διαδικασιών, ενόσω είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας και πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της myDATA της ΑΑΔΕ.

Με την ολοκλήρωση και την παραλαβή του έργου, η Clarke Energy Hellas Α.Ε.:

• Απέκτησε ολοκληρωμένη πληροφόρηση για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, ώστε η διοίκησή της να λαμβάνει επικερδείς αποφάσεις.

• Καλύπτει τόσο τις σημερινές απαιτήσεις και ειδικές ανάγκες του τρόπου λειτουργίας της, όσο και τις μελλοντικές, αφού πρόκειται για μια λύση που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης.

• Εναρμονίζεται πλήρως με όλες τις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς και νομοθεσίας.

• Διασφαλίζει την ορθή παρακολούθηση, την τήρηση, τον συντονισμό και τον έλεγχο των λειτουργικών διαδικασιών όλων των τμημάτων της.

• Απλοποίησε τις καθημερινές εργασίες και διαδικασίες της με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας και την εξοικονόμηση διαχειριστικού χρόνου και κόστους.

Τεύχος 104

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design