ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Οκτωβρίου 2022 06:47

Βίντεο από την εκδήλωση εορτασμού των 45 χρόνων Sigma Security

Η φετινή χρονιά είναι χρονιά γιορτής για την Sigma Security, καθώς συμπληρώνει 45 χρόνια συνεχούς και επιτυχούς δραστηριότητας στοn κλάδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας!

Ο επετειακός εορτασμός κορυφώθηκε με τη μαζική εκδήλωση που έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεων της Sigma Security, στον Άγιο Δημήτριο (Εθνάρχου Μακαρίου 5, 17343). Οι παρευρισκόμενοι φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας ήρθαν αντιμέτωποι με μεγάλες εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές, ενώ είχαν και την μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της εταιρείας για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ηλεκτρονικής ασφάλειας, αλλά και τα μελλοντικά τους πλάνα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το Security Report και το Techmail κάλυψαν την εκδήλωση και είχε τη χαρά να συνομιλήσει με όλο το εταιρικό προσωπικό της Sigma Security και ιδιαίτερα με τον κύριο Χρήστο Φείδα, ιδρυτή της εταιρείας και τους κύριους Αλέξανδρο και Βασίλη Φείδα, πρόεδρο και αντιπρόεδρο της εταιρείας αντίστοιχα.

Τεύχος 158

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design