ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Δεκεμβρίου 2022 06:45

Αύξηση ετήσιων εσόδων για την Oracle

Η Oracle Corporation ανακοίνωσε πως τα συνολικά τριμηνιαία έσοδα αυξήθηκαν κατά 18% σε ετήσια βάση.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα από υπηρεσίες cloud και υποστήριξη αδειών αυξήθηκαν κατά 14% Τα έσοδα από άδειες cloud και εσωτερικής εγκατάστασης αυξήθηκαν κατά 16%.  Τα βραχυπρόθεσμα αναβαλλόμενα έσοδα ήταν 8,7 δισεκατομμύρια δολάρια και οι λειτουργικές ταμειακές ροές ήταν 15,1 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

«Στο δεύτερο τρίμηνο, τα συνολικά έσοδα της Oracle αυξήθηκαν κατά 25% σε σταθερό νόμισμα – υπερβαίνοντας το υψηλό επίπεδο της καθοδήγησής μας κατά περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια», δήλωσε ο CEO της Oracle, Safra Catz. Αυτή η ισχυρή συνολική αύξηση των εσόδων προήλθε από τις επιχειρήσεις cloud υποδομών και εφαρμογών μας που αυξήθηκαν 59% και 45% αντίστοιχα. Το Fusion Cloud ERP αυξήθηκε 28% και το NetSuite Cloud ERP αυξήθηκε κατά 29%.

Το διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε τριμηνιαίο μέρισμα 0,32 $ ανά κοινή μετοχή σε κυκλοφορία. Αυτό το μέρισμα θα καταβληθεί στους μετόχους από το κλείσιμο των εργασιών στις 10 Ιανουαρίου 2023, με ημερομηνία πληρωμής την 24η Ιανουαρίου 2023.

Τεύχος 196

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design