ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 Σεπτεμβρίου 2022 06:49

Αύξηση εσόδων αναμένεται για τις επιχειρήσεις κυβερνοασφάλειας

Του Χρίστου Κρανάκη

Σημαντική αύξηση με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 8,7% αναμένεται στα παγκόσμια έσοδα από την κυβερνοασφάλεια το 2026.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δεδομένων και αναλύσεων, GlobalData, εκτίμησε σε έκθεσή της πως από 220 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, τα συνολικά κέρδη του χώρου θα ανέλθουν σε 334 δισεκατομμύρια δολάρια το 2026.

Ο λόγος είναι ότι παρά τις τεράστιες επενδύσεις η συχνότητα των κυβερνοεπιθέσεων παραμένει σε υψηλά επίπεδα με δισεκατομμύρια αρχεία που περιέχουν απόρρητες πληροφορίες να παραβιάζονται διαρκώς.

Συνεπώς, η αύξηση του όγκου και της πολυπλοκότητας των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο αναμένεται να ευνοήσει την αύξηση των εσόδων των παρόχων λογισμικών και λύσεων ασφαλείας στον κυβερνοχώρο τα επόμενα χρόνια, οι οποίες πέραν της αυξημένης συχνότητας «παραδοσιακών» κακόβουλων επιθέσεων, πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν την αυξημένη επικινδυνότητα των ransomware που αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή στον τομέα σήμερα.

Τεύχος 141

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design