ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Μαΐου 2023 06:51

Αυτή είναι η νέα CEO τουTwitter

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Ο Elon Musk δήλωσε την Πέμπτη ότι το Twitter αποκτά νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο και ότι ο ίδιος θα μετακινηθεί σε ρόλο “Executive chair & CTO, overseeing product, software & sysops. Σύμφωνα με νέο του post του την Κυριακή ο Musk δήλωσε ότι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος θα αναλάβει τα καθήκοντά της σε περίπου έξι εβδομάδες. Ενώ ανέφερε ονομαστικά τη νέα του διάδοχο του που θα είναι η Linda Yaccarino.

Οι μετοχές της Tesla σημείωσαν άλμα άνω του 2%, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι οι επενδυτές ήταν ικανοποιημένοι από αυτή την κίνηση, καθώς πολλοί εξ αυτών ανησυχούσαν ότι ο Musk αποσπάται υπερβολικά από τη διαχείριση του Twitter και ότι θα έπρεπε να ανακατευθύνει τον χρόνο του στην καθοδήγηση της εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων, όπου είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος. Τον Απρίλιο, μάλιστα, πολλοί μέτοχοι της Tesla προέτρεψαν δημοσίως το διοικητικό συμβούλιο της Tesla να διασφαλίσει ότι ο Musk θα αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στην εταιρεία αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί, καταληκτικά, πως το Twitter έχει αντιμετωπίσει αρκετά τεχνικά σφάλματα και διακοπές λειτουργίας κατά τη διάρκεια της θητείας του Musk ως CEO, ορισμένες από τις οποίες συνέπεσαν με μαζικές απολύσεις, τις οποίες ο ίδιος προώθησε ως απαραίτητες για την οικονομική υγεία της εταιρείας.

Τεύχος 285

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design