ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Δεκεμβρίου 2022 06:53

Ασφάλεια αυτοκινήτου από Τράπεζα Πειραιώς και Ergo

Ανακοινώθηκαν τα νέα προγράμματα αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win, τα οποία αναμένεται να προσφέρουν έξτρα ευελιξία στις ασφαλιστικές καλύψεις.

Η καινοτομία τους βασίζεται στη σύνδεσή τους με την εφαρμογή ERGO Drive&Win που βοηθάει τους χρήστες να γίνουν καλύτεροι οδηγοί και να πληρώνουν δίκαια ασφάλιστρα με βάση τη δική τους οδηγική συμπεριφορά.

Μέσα από το περιβάλλον της winbank, ο κάθε χρήστης μπορεί να υπολογίσει τα εξειδικευμένα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητό του, να αγοράσει άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του με έκπτωση 15% και να επωφεληθεί από μοναδικά προνόμια και επιπλέον εκπτώσεις που προσφέρει η ERGO Ασφαλιστική με τα νέα προγράμματα ασφάλισης ERGO My Auto powered by Drive&Win.

Η διάρκεια του προγράμματος ποικίλει σε 3, 6 ή 12 μήνες, ενώ είναι διαθέσιμες δύο εξειδικευμένες υποκατηγορίες προγραμμάτων:

ERGO My Auto Simple Plus powered by Drive&Win, για εκείνους που θέλουν τις απαραίτητες καλύψεις για το όχημά τους και ταυτόχρονα τη δυνατότητα επιλογής επιπλέον καλύψεων με βάση τις ανάγκες τους.

ERGO My Auto Total powered by Drive&Win, για όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν το όχημά τους από περισσότερους «έξτρα» πιθανούς κινδύνους.

Τεύχος 193

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design