ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Δεκεμβρίου 2022 06:43

Απομακρυσμένη διαχείριση για το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» από την Orthology

Το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός πρόνοιας που παρέχει υποστήριξη, βοήθεια ειδικής αγωγής και εκπαίδευση σε παιδιά και νέους ενήλικες, ηλικίας 3 έως 35 ετών με ήπιες έως σοβαρές μαθησιακές και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες, καθώς και συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη για τις οικογένειές τους.

Για την υποστήριξη των υπηρεσιών πελατών και των εσωτερικών λειτουργιών του, το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» πρόσφατα απέκτησε το AnyDesk. Στόχος του ήταν να ενισχύσει την παραγωγικότητα και την καλύτερη απομακρυσμένη διαχείριση των συσκευών τους με την πιο εύκολη πλατφόρμα απομακρυσμένης πρόσβασης.

Η Orthology, όπως κάθε χρόνο, στηρίζει το έργο του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος» και παρέχει δωρεάν 2 άδειες AnyDesk για την καλύτερη δυνατή διαχείριση πολλαπλών συσκευών, συντήρηση και παρακολούθηση υπολογιστών.

Η Orthology έχοντας ως όραμα την εξέλιξη και προστασία των τεχνολογικών υποδομών των ελληνικών οργανισμών και επιχειρήσεων, συνεισφέρει στην αύξηση της παραγόμενης αξίας τους.

Η Orthology με εμπειρία άνω των 20 ετών στον χώρο της τεχνολογίας προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς και στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Το φάσμα των δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει υπηρεσίες που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας του πελάτη, μέσω τεκμηριωμένων λύσεων και συνολικής υποστήριξης για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των πόρων του.

Τεύχος 185

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design