ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Νοεμβρίου 2022 06:49

Απογραφή προσωπικού στο Εργάνη II μέσω της Megasoft

Η Megasoft ανακοίνωσε την αναβάθμιση της εφαρμογής της αναφορικά με τη μισθοδοσία του προσωπικού. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει νέες δυνατότητες που καλύπτουν τις πρόσφατες διατάξεις σύμφωνα με τον νόμο για την Προστασία της Εργασίας, αναφορικά με την απογραφή προσωπικού στο Εργάνη II και το ψηφιακό ωράριο εργασίας.

Μιας και η απογραφή όλου του έμμισθου προσωπικού στο Εργάνη II – σύμφωνα με τις νέες νομικές διατάξεις – είναι υποχρεωτική, το πρόγραμμα μισθοδοσίας της Megasoft πλέον παρέχει τη δυνατότητα απογραφής του προσωπικού και ψηφιοποίησης του εργασιακού ωραρίου.

Η εφαρμογή Μισθοδοσίας της Megasoft προσφέρεται δωρεάν με οποιαδήποτε εμπορική εφαρμογή PRISMA Win, με μοναδικά κόστη τα τέλη εγκατάστασης και αυτά του ετησίου συμβολαίου υποστήριξης αξίας 150€/έτος + Φ.Π.Α.

Παρακάτω παρατίθεται ένα σύντομο video που αποτυπώνει τα απλά βήματα της απογραφής ενός εργαζομένου, καθώς και τη δήλωση του ψηφιακού ωραρίου εργασίας:

Τεύχος 178

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design