ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Μαΐου 2022 06:50

Απεριόριστη ομιλία στους συνδρομητές κινητής συμβολαίου από την Cosmote

Απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα απολαμβάνουν πλέον όλοι οι συνδρομητές των συμβολαίων κινητής COSMOTE GIGAMAX και COSMOTE BUSINESS GIGAMAX. Η COSMOTE αλλάζει αυτόματα τα δεδομένα στα συμβόλαια κινητής, απελευθερώνοντας την επικοινωνία, χωρίς αλλαγή στις τιμές και στηρίζει έμπρακτα τους συνδρομητές της – ιδιώτες και επιχειρήσεις – ώστε να επικοινωνούν ελεύθερα, όπου και αν βρίσκονται.

Παράλληλα, τα COSMOTE GIGAMAX και τα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX διαθέτουν επιλογές σε data που φτάνουν έως και τα απεριόριστα, χωρίς κανένα περιορισμό στην ταχύτητα, μέσα από τα κορυφαία δίκτυα 4G και 5G της COSMOTE. Τα ανανεωμένα προγράμματα της COSMOTE απευθύνονται σε όλους, με επιλογές που ξεκινούν από €24, για να έχει ο κάθε συνδρομητής το πρόγραμμα που του ταιριάζει.

Περισσότερες πληροφορίες για τα COSMOTE GIGAMAX θα βρείτε πατώντας εδώ και για τα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX πατώντας εδώ.

Τεύχος 67

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design