ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Οκτωβρίου 2022 06:56

Αντλίες θερμότητας Therma V της LG για πλήρη αυτονομία

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG διαθέτει μια ευρεία σειρά προηγμένων αντλιών θερμότητας, όπως τις Therma V, που συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ αποτελούν πλέον την ιδανική επιλογή για θέρμανση και ψύξη. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων τους, είναι η αυτονομία από την κατανάλωση οποιουδήποτε καυσίμου και η ευκολία χρήσης.

Η Therma V R32 Monobloc συνδυάζει την ευκολία τοποθέτησης με την ισχυρή απόδοση, καθώς μπορεί να παράγει ζεστό νερό με θερμοκρασία έως 65°C χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων. Χάρη στον σχεδιασμό της όλα τα εξαρτήματα συγκεντρώνονται σε μία εξωτερική μονάδα, περιορίζοντας το μέγεθός της. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο Scroll Inverter συμπιεστή, που εξασφαλίζει ότι η μονάδα διατηρεί το 100% της απόδοσής της ακόμα και σε εξωτερική θερμοκρασία -7°C, με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση.

Τη σειρά συμπληρώνουν οι αντλίες θερμότητας Therma V Split Υψηλών θερμοκρασιών, οι οποίες συνιστώνται σε περιπτώσεις ελλιπούς θερμομόνωσης. Εξασφαλίζουν θέρμανση υψηλής απόδοσης και τη δυνατότητα θέρμανσης του νερού έως 80°C, χωρίς τη χρήση αντίστασης.

Με την εφαρμογή LG ThinQ3, οι αντλίες θερμότητας Therma V μπορούν να ρυθμίζονται από οπουδήποτε. Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες τους και μπορούν να επιλέξουν την ιδανική θερμοκρασία για τον χώρο τους, έχοντας ταυτόχρονα τον έλεγχο κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Όλες οι αντλίες Therma V διαθέτουν το νέο οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, με μειωμένο δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης (GWP) κατά 68%.

Τεύχος 156

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364



ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design