ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Απριλίου 2022 08:57

Αντιμετώπιση απειλών στον κυβερνοχώρο από την Bitdefender

H τεράστια δημοτικότητα του Facebook προσελκύει κυβερνοεγκληματίες, που έχουν ως στόχο να βλάψουν τους λογαριασμούς των χρηστών μέσω κακόβουλου λογισμικού.

Εάν παρατηρηθεί ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο λογαριασμός να έχει κολλήσει ιό. Από τη στιγμή που αντιληφθείτε ότι έχετε κολλήσει έναν ιό, θα πρέπει να γίνει αλλαγή password, να ενημερωθούν οι επαφές, να γίνει αναβάθμιση του browser, να διαγραφούν τα ύποπτα αρχεία και στη συνέχεια, να χρησιμοποιηθεί ένα καλό antivirus. Με τη χρήση ενός antivirus, θα πραγματοποιηθεί πλήρης σάρωση του συστήματος προκειμένου να εντοπιστεί και να εξαλειφθεί ο ιός.

Το πακέτο Total Security της Βitdefender, αποτελεί μια καινοτόμα τεχνολογία που προβλέπει, προλαμβάνει και ανιχνεύει όλες τις απειλές στον κυβερνοχώρο. Κρατά τη συσκευή ασφαλή από πιθανές απειλές και φροντίζει για το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών.

Τεύχος 49

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design