ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Φεβρουαρίου 2022 08:58

Αντίγραφα ασφαλείας για επιχειρήσεις από τη SafeFort

Οι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στην υγειονομική περίθαλψη, σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και άλλους τομείς με πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες, πρέπει να υιοθετούν αυστηρούς κανόνες και απαιτήσεις συμμόρφωσης για τη διατήρηση και τη διαθεσιμότητα των δεδομένων τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αντίγραφα ασφαλείας είναι υποχρεωτικά για τη διασφάλιση της πρόσβασης και της διάθεσης των δεδομένων στις ρυθμιστικές αρχές, ακόμη και σε περίπτωση επίθεσης ransomware, αστοχίας hardware ή διαγραφής δεδομένων κατά λάθος.

Το NAKIVO Backup & Replication παρέχει αντίγραφα ασφαλείας για δεδομένα Exchange Online, OneDrive for Business και SharePoint Online, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις κανονιστικές απαιτήσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια δωρεάν παρουσίαση μισής ή μίας ώρας του NAKIVO Backup & Replication όποτε σας βολεύει εδώ.

Τεύχος 10

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design