ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Μαρτίου 2023 06:54

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία από την LG

Η LG Electronics (LG) και το σωματείο εργατικού δυναμικού της Νότιας Κορέας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους τής Τουρκίας που επλήγησαν από τους πρόσφατους, καταστροφικούς σεισμούς.

Η LG λειτουργεί επί του παρόντος δωρεάν πλυντήρια για να βοηθήσει όσους επλήγησαν από τους σεισμούς. Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει περίπου 120 πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια σε οκτώ τοποθεσίες προσωρινής στέγασης σε όλη την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων των νότιων και νοτιοανατολικών επαρχιών της Μερσίνας και του Ταύρου. Οι μηχανικοί υπηρεσιών υποστήριξης της LG θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις για να προσφέρουν οποιαδήποτε αναγκαία τεχνική υποστήριξη.

Η εταιρεία έχει επίσης δημιουργήσει προσωρινά κέντρα εξυπηρέτησης σε περιοχές που έχουν πληγεί από τον σεισμό σε πέντε διαφορετικές πόλεις. Τα οχήματα εξυπηρέτησης συλλέγουν τις χαλασμένες οικιακές συσκευές, τις μεταφέρουν στα κέντρα εξυπηρέτησης για επισκευή και παραδίδουν τις επισκευασμένες συσκευές πίσω στα σπίτια των ιδιοκτητών τους.

Επιπλέον, το σωματείο εργατικού δυναμικού της LG θα χρησιμοποιήσει το Ταμείο Κοινωνικής Ευθύνης της Ένωσης (USR) για να βοηθήσει στην αγορά αντικειμένων και υλικών που είναι απαραίτητα για την ανοικοδόμηση των υποδομών στις πληγείσες περιοχές.

Τεύχος 238

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design