ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Οκτωβρίου 2022 06:50

Ανεπίσημη εφαρμογή WhatsApp Android κλέβει λογαριασμούς

Σύμφωνα με το Bleeping Computer, μια νέα έκδοση μιας ανεπίσημης εφαρμογής WhatsApp Android με την ονομασία YoWhatsApp βρέθηκε να κλέβει κλειδιά πρόσβασης για λογαριασμούς χρηστών. Το YoWhatsApp είναι μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή messenger που χρησιμοποιεί τα ίδια δικαιώματα με την τυπική εφαρμογή WhatsApp και προωθείται μέσω διαφημίσεων σε δημοφιλείς εφαρμογές Android, όπως το Snaptube και το Vidmate.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά σε σχέση με το κανονικό WhatsApp, όπως η δυνατότητα προσαρμογής του περιβάλλοντος εργασίας ή αποκλεισμού της πρόσβασης σε συνομιλίες, καθιστώντας τη δελεαστική στους χρήστες για να την εγκαταστήσουν. Ωστόσο, τώρα αποκαλύφθηκε ότι το YoWhatsApp v2.22.11.75 αρπάζει τα κλειδιά του WhatsApp, επιτρέποντας στους απατεώνες να ελέγχουν τους λογαριασμούς των χρηστών.

Τεύχος 151

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design