30 Μαΐου 2022 08:58

Ανανεωμένο Vodafone Giga WiFi Home

Νέα τιμή προσφοράς για την υπηρεσία Vodafone Giga WiFi Home με δωρεάν τριπλασιασμό των διαθέσιμων GB, προκειμένου όλοι οι ιδιώτες χωρίς σταθερή γραμμή να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο, γρήγορο και αξιόπιστο internet, μέσα από το 4G+ δίκτυο, μετατρέποντας έτσι το Vodafone Giga Network σε ένα ευέλικτο δίκτυο Wi-Fi.

Συγκεκριμένα, όλοι οι υφιστάμενοι και νέοι συνδρομητές της υπηρεσίας Vodafone Giga WiFi Home λαμβάνουν δωρεάν και αυτόματα τα τριπλάσια GB κάθε μήνα, από 100GB σε 300GB για χρήση internet και ασύρματο 4G+ router, στην ειδική τιμή προσφοράς των 19,35€ από 26,99€ ανά μήνα με 24μηνο συμβόλαιο.

Η υπηρεσία είναι ιδανική για περιοχές όπου δεν υπάρχουν ή είναι ανεπαρκείς οι σταθερές ευρυζωνικές συνδέσεις, επιτρέποντας την εξ αποστάσεως πρόσβαση στην εργασία, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία χάρη στο κινητό δίκτυο της Vodafone, ξέγνοιαστα από το σπίτι ή το εξοχικό.

Η υπηρεσία Vodafone Giga WiFi Home, προσφέρει αξιόπιστο και γρήγορο WiFi μέσω του 4G+ router που περιλαμβάνεται στην υπηρεσία, το οποίο ενεργοποιείται εύκολα και απλά, και μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με έως και 64 συσκευές. Σε περίπτωση που τελειώσουν τα data, ο χρήστης της υπηρεσίας μπορεί να ενεργοποιήσει πρόσθετα Giga Boost πακέτα internet.

Τεύχος 75

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design