ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Φεβρουαρίου 2022 06:47

Ανανεωμένο ανθρώπινο δυναμικό στην Info Quest Technologies

Η Info Quest Technologies καλωσορίζει νέα πρόσωπα στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Συγκεκριμένα, ο κος Γιώργος Παγίδας είναι ο νέος Key Account Manager, που θεωρεί την Info Quest Technologies συνώνυμο τεχνολογικής ανάπτυξης και ιδανική εταιρεία για εργασία.

Ο κος Σάκης Βασιλόπουλος, Junior Service Engineer, αρπάζει την ευκαιρία να συνεργαστεί με ανθρώπους υψηλής τεχνολογικής κατάρτισης.

Η κα Κωνσταντίνα Σούλη, ως νέα Customer Service Representative, επιλέγει την Info Quest Technologies για το εργασιακό περιβάλλον της συνολικά – ομαδικό πνεύμα, ισορροπία, αλληλοσεβασμός.

Ο κος Παναγιώτης Ιωσηφίδης και ο κος Παναγιώτης Γαμβρέλλης είναι κι αυτοί νέοι Customer Service Representatives που εμπιστεύονται την εταιρεία για τα 40 χρόνια λειτουργίας της και θεωρούν τη συμμετοχή τους στο ανθρώπινο δυναμικό της ως πρόκληση που θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν την κλίση τους.

Τεύχος 10

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design