ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Σεπτεμβρίου 2022 06:46

Αναβάθμιση του τηλεφωνικού συστήματος του Δ. Αθηναίων από την Space Hellas

Στη Space Hellas το έργο για την προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και θέση σε παραγωγική λειτουργία του νέου τηλεφωνικού συστήματος τεχνολογίας IP που θα υποστηρίζει προηγμένες ενοποιημένες υπηρεσίες (UC) για τις ανάγκες του Δήμου Αθηναίων. Η Space Hellas υπέγραψε με την Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων σύμβαση αξίας 1.063.930 ευρώ. Η Space Hellas θα προμηθεύσει τον Δήμο Αθηναίων με τον απαραίτητο ενεργό εξοπλισμό, λογισμικά και IP συσκευές και θα παρέχει υπηρεσίες υλοποίησης, εκπαίδευσης και υποστήριξης.

Τα τηλεφωνικά κέντρα TDM τεχνολογίας που βρίσκονται εγκατεστημένα σε κτίρια του Δήμου Αθηναίων θα αντικατασταθούν. Το σύστημα IP τηλεφωνίας θα χρησιμοποιεί τεχνολογία που βασίζεται στο «Voice over Internet Protocol (VoIP)» και θα αφορά στην παροχή υπηρεσιών φωνής για 1.333 χρήστες συνολικά. Το σύστημα IP τηλεφωνίας θα χρησιμοποιεί τεχνολογία που βασίζεται στο «Voice over Internet Protocol (VoIP)» για την παροχή φωνητικών επικοινωνιών σε τελικούς χρήστες του Δήμου.

Τεύχος 121

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design