ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Απριλίου 2022 06:51

Αναβάθμιση της εναέριας επιθεώρησης από την TeamViewer

H λύση συνδεσιμότητας της TeamViewer είναι πλέον ενσωματωμένη στα επαγγελματικά εναέρια drones που παρέχονται από την SoftBank Commerce & Service

Το λογισμικό της TeamViewer επιτρέπει την κοινή χρήση σε πραγματικό χρόνο εναέριων ροών βίντεο και ήχου, που καταγράφονται από τις κάμερες των drones σε πολλαπλές συσκευές που είναι συνδεδεμένες εξ αποστάσεως. Οι περιπτώσεις εμπορικής χρήσης αυτής της τεχνολογίας περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, κοινές επιθεωρήσεις υποδομής, καθώς και κοινή εναέρια επιθεώρηση τοποθεσιών καταστροφής ή άλλων δύσβατων τοποθεσιών.

Μέσω της λύσης της TeamViewer, οι εικόνες ή τα βίντεο που τραβήχτηκαν από την κάμερα των drones μπορούν να μεταδοθούν απρόσκοπτα σε πολλαπλές απομακρυσμένα συνδεδεμένες συσκευές μέσω ενός δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G ή LTE. Επίσης, οι εικόνες από συσκευές, όπως κάμερες υπέρυθρων για μετρήσεις θερμοκρασίας ή LiDAR θα μπορούσαν να μεταδοθούν μέσω της λύσης.

Τεύχος 51

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design