ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Φεβρουαρίου 2023 06:56

Αναβάθμιση για όλα τα Fritz!

Η AVM κυκλοφόρησε το FRITZ!OS 7.50, μια σημαντική ενημέρωση με περισσότερες από 150 νέες δυνατότητες και χρήσιμες βελτιώσεις για όλα τα FRITZ!

Η νέα δωρεάν ενημέρωση απλοποιεί τη ρύθμιση γρήγορων συνδέσεων VPN, κάνει το Smart Home πιο ευέλικτο, επιτρέπει τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων κλήσεων και προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση για το δίκτυο Wi-Fi.

Το FRITZ!OS 7.50 προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στο ψηφιακό σπίτι και μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα για όλα τα FRITZ! προϊόντα.

Καλύτερη απόδοση για Mesh Wi-Fi

Μαζί με το Smart Repeating, το FRITZ!OS 7.50 ενισχύει την απόδοση του Mesh Wi-Fi στο οικιακό δίκτυο FRITZ! Οι χρήστες που χρησιμοποιούν ένα FRITZ!Repeater ή ένα FRITZ!Box ως Mesh Repeater επωφελούνται από υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων και πιο σταθερές συνδέσεις Wi-Fi. Με τη νέα έκδοση FRITZ!OS, και οι δύο ζώνες συχνοτήτων (2,4 και 5 GHz) χρησιμοποιούνται ακόμα πιο δυναμικά για βέλτιστη σύνδεση μεταξύ του FRITZ!Box και του Mesh Repeater.

Εύκολη διαχείριση κλήσεων: Ο FRITZ!Fon μαθαίνει να μιλάει

Το FRITZ!Fon λαμβάνει ένα νέο ημερολόγιο ραντεβού και μαθαίνει να μιλάει. Με τον νέο ήχο κλήσης «Voice», το FRITZ!Fon μπορεί πλέον να σας ενημερώνει για κλήσεις από αποθηκευμένες επαφές ή καταχωρήσεις ημερολογίου με ανακοινώσεις όπως «Κλήση από την Claudia» ή «Έξοδος τώρα για να μεταβείτε στο σταθμό». Ακόμη και η διαχείριση ανεπιθύμητων κλήσεων γίνεται ευκολότερη: ο τηλεφωνικός κατάλογος μπορεί να χρησιμοποιήσει μια «λίστα επιτρεπόμενων», έτσι οι ανεπιθύμητες κλήσεις από επαφές που δεν περιλαμβάνονται στον τηλεφωνικό κατάλογο μπορούν να αποκλειστούν ή να προωθηθούν στον αυτόματο τηλεφωνητή. Η χρήση ηλεκτρονικών τηλεφωνικών καταλόγων έχει επίσης βελτιωθεί.

Δίκαιη κατανομή εύρους ζώνης στο οικιακό δίκτυο και αυξημένη ασφάλεια

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούν τη σύνδεση στο διαδίκτυο για ταυτόχρονη περιήγηση, gaming και εργασία από το σπίτι. Με το FRITZ!OS 7.50, το FRITZ!Box στις συνδέσεις DSL μπορεί να διανέμει βέλτιστα πακέτα δεδομένων σε όλες τις συσκευές, τόσο στο οικιακό δίκτυο όσο και στο δίκτυο επισκεπτών. Με αυτόν τον τρόπο κάθε χρήστης αποκτά αυτόματα την καλύτερη σύνδεση. Η ενημέρωση βελτιστοποιεί επίσης τη χρήση των μέσων αποθήκευσης USB και φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις στον τομέα της ασφάλειας, όπως περαιτέρω προστασία από πιθανές βλάβες διακομιστή DNS στο διαδίκτυο.

Τεύχος 225

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design