ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Απριλίου 2022 06:43

Ανάθεση σύμβασης στη Σωληνουργεία Κορίνθου για προμήθεια αγωγού αφαλατωμένου νερού σε ορυχείο χαλκού στη Χιλή

Του Χάρη Ματθαίου

Η Cenergy Holdings SA ανακοίνωσε ότι η Compañía Minera Doña Inés de Collahuasi (CMDIC) προχώρησε στην υπογραφή μια μεγάλης σύμβασης με την CPW America Co, θυγατρική εταιρεία της Σωληνουργεία Κορίνθου στο τμήμα της σωλήνων χάλυβα. Πρόκειται για το έργο του αγωγού P186 Fuente Hidrica Complementaria (FHC), το οποίο περιλαμβάνει την προμήθεια 109.000 τόνων χαλυβδοσωλήνων, την εφαρμογή εξωτερικής και εσωτερικής επένδυσής τους, καθώς και την προμήθεια επαγωγικών στροφών θερμικής μορφοποίησης (induction bends).

Η σύμβαση καλύπτει περίπου 201 χλμ. διαμήκους σωλήνα χάλυβα βυθισμένου τόξου (LSAW) με διάμετρο 44 ιντσών, που θα περιλαμβάνει εξωτερική επένδυση 3 στρώσεων πολυαιθυλενίου και εσωτερική επένδυση FBE. Οι σωλήνες θα κατασκευαστούν στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Σωληνουργεία Κορίνθου που βρίσκεται στη Θίσβη της Βοιωτίας. Έπειτα θα μεταφερθούν στη Σαουδική Αραβία για τοποθέτηση εσωτερικής και εξωτερικής επένδυσης και στη συνέχεια θα παραδοθούν στη Χιλή το 2022 και το 2023 για την τελική εγκατάσταση.

Ο αγωγός ύδρευσης που θα κατασκευαστεί θα παρέχει κρίσιμη υποδομή για το ορυχείο χαλκού, ώστε να αναβαθμίσει και να διασφαλίσει μακροπρόθεσμα την παραγωγή του. Πρόκειται για μία κορυφαία λύση της Σωληνουργεία Κορίνθου που εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου παγκόσμιας κλάσης της Collahuasi, μιας μεταλλευτικής εταιρείας που είναι αφιερωμένη στην εξόρυξη και παραγωγή συμπυκνώματος χαλκού στη Χιλή.

Τεύχος 43

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design