ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Ιανουαρίου 2023 06:45

Αλλαγή σελίδας στη διοίκηση της Westnet

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, εταιρεία με δραστηριοποίηση στον χώρο του εμπορίου και της διανομής προϊόντων σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, ανακοινώνει ότι ο κος Γιώργος Δαβιώτης ολοκληρώνει τη θητεία του στην εταιρεία μετά από 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας, καθώς και ότι ο κος Κωνσταντίνος Μάγκουρας αναλαμβάνει καθήκοντα interim Γενικού Διευθυντή.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο κος Δαβιώτης μέσα από τους ρόλους του Διευθυντή Πωλήσεων, του Εμπορικού Διευθυντή και από το 2019 του Γενικού Διευθυντή, ηγήθηκε και συμμετείχε ενεργά στα πλάνα ανάπτυξης της Westnet, εξασφαλίζοντας την επιτυχή υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού με τη δημιουργία σημαντικών συνεργασιών, τη διαμόρφωση ενός ανταγωνιστικού προϊοντικού χαρτοφυλακίου και την επέκτασή της σε νέες γεωγραφίες και αγορές εκτός Ελλάδος.

Αντίστοιχα, ο κος Μάγκουρας, στέλεχος με πολυσχιδή εμπειρία στον χώρο των Πωλήσεων και των Οικονομικών και μακροχρόνια σταδιοδρομία στον Όμιλο Olympia, εντάχθηκε στο δυναμικό του το 2010 αναλαμβάνοντας σειρά θέσεων ευθύνης. Το 2018 ανέλαβε στη Westnet τον ρόλο του Chief Financial Officer και αργότερα προήχθη σε Chief Operating Officer, έχοντας στην ευθύνη του τις Διευθύνσεις των Finance, Legal, Logistics, Service και IT. Είναι κάτοχος BSc του Τμήματος Μαθηματικών στο ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακού MSc στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική στο ΟΠΑ.

Τεύχος 208

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design