ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Δεκεμβρίου 2022 06:46

Αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Αθήνας

Αλλαγές σε όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να ανακοινώσει η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων. Βασικός στόχος των αλλαγών τίθεται να αποσυμφορηθεί η πρωτεύουσα από την κίνηση που δημιουργούν τα μεγάλα φορτηγά τροφοδοσίας των μαγαζιών τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Δήμο Αθηναίων, αρχικά αναμένεται να ανακοινωθεί η απαγόρευση τροφοδοσίας μεταξύ 9:00 και 21:00, ενώ οι τροπολογίες θα συνδυαστούν με τις ανάλογες εξαιρέσεις που εικάζεται ότι θα προβλέπουν πως η τροφοδοσία των εμπορικών καταστημάτων τις ώρες αιχμής θα γίνεται αποκλειστικά από φορτηγά βάρους έως 2 τόνων. Τα υπόλοιπα φορτηγά, βάρους άνω των 2 τόνων, εικάζεται πως θα δύναται να προμηθεύονται τα μαγαζιά του κέντρου από τις 21:00 έως τις 9:00.

Τεύχος 195

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design