ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Φεβρουαρίου 2022 06:48

Αιτήσεις για τον 10ο κύκλο INNOVATHENS

Το INNOVATHENS της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων διοργανώνει τον 10ο Επιχειρηματικό Επιταχυντή (Business Accelerator), με θέμα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό (Digital Transformation), προσκαλώντας εταιρείες, οργανισμούς και νεοφυείς επιχειρήσεις να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή.

Βασικός ανασταλτικός παράγοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων είναι η έλλειψη τεχνικών δεξιοτήτων και ψηφιακών υποδομών. Υπάρχουν πολλές επιπλέον τεχνολογικές ευκαιρίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις, όπως το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο, οι υπηρεσίες cloud και οι αυτοματισμοί.

Πρόκειται για ένα τρίμηνο πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, με σεμινάρια business και soft skills, εξατομικευμένο mentoring και coaching από αναγνωρισμένους επαγγελματίες, co-working space στην καρδιά της Αθήνας, στο Αεριοφυλάκιο 2 της Τεχνόπολης, networking με μερικούς από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους της πόλης, pitching και ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα τέσσερα πεδία ανάπτυξης και δράσης για υπό σύσταση (from scratch) επιχειρήσεις: εταιρική κουλτούρα, ψηφιακή στρατηγική και όραμα, υποδομή πληροφορικής και ψηφιακή τεχνογνωσία και οργανωτική δομή.

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι την 21η Μαρτίου 2022 εδώ.

Τεύχος 19

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design