ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Μαρτίου 2023 06:55

Ήρθε το ThreatSync της WatchGuard

Η WatchGuard Technologies, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ThreatSync, μίας ολοκληρωμένης και απλής στη χρήση λύσης XDR που αποτελεί μέρος της αρχιτεκτονικής Unified Security Platform της WatchGuard, η οποία παρέχει τεχνολογία eXtended Detection and Response (XDR) για τα προϊόντα Δικτύου και Ασφάλειας Τελικών Σημείων της WatchGuard. Το WatchGuard ThreatSync εξοπλίζει τους οργανισμούς με δυνατότητες XDR για τη συγκέντρωση ανιχνεύσεων μεταξύ προϊόντων και την ενσωμάτωση της αυτοματοποιημένης απόκρισης σε απειλές από ένα ενιαίο παράθυρο. Απλοποιεί την κυβερνοασφάλεια, ενώ βελτιώνει την ορατότητα και την ταχύτερη ανταπόκριση σε απειλές σε ολόκληρο τον οργανισμό, μειώνοντας τον κίνδυνο και το κόστος και παρέχοντας μεγαλύτερη ακρίβεια που διαφορετικά θα ήταν αδύνατη.

Το ThreatSync είναι ένα χαρακτηριστικό ενοποιημένης ασφάλειας της WatchGuard που περιλαμβάνεται από προεπιλογή σε κάθε συνδρομή Firebox Total Security Suite (TSS) και στα προϊόντα WatchGuard EDR και EPDR. Όσο περισσότερα προϊόντα WatchGuard διαθέτει κανείς, σε τόσο μεγαλύτερη ορατότητα και διευρυμένες λειτουργίες XDR αποκτά πρόσβαση. Ως αποτέλεσμα, οι συνεργάτες και οι πελάτες θα επωφεληθούν από την εκτεταμένη προστασία και θα βελτιώσουν τη στάση ασφαλείας μειώνοντας και αυτοματοποιώντας τον MTTD (μέσος χρόνος ανίχνευσης) και τον MTTR (μέσος χρόνος απόκρισης) – που συνεπάγεται αυξημένη αποδοτικότητα, τόσο σε επίπεδο κόστους όσο και σε επίπεδο λειτουργικής αποτελεσματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Unified Security Platform της WatchGuard και για το πώς να ξεκινήσετε με το ThreatSync, πατήστε εδώ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design