ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Αυγούστου 2022 06:45

Έρχονται έλεγχοι σε ΕΥΠ και ΕΛΑΣ

Η Ολομέλεια της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) δημοσίευσε Δελτίο Τύπου, στο οποίο ανακοινώνει την ομόφωνη απόφαση για τη διεξαγωγή ελέγχων στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας (ΔΑΕΕΒ) και Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΔΙΔΑΠ).

Παράλληλα, με τις ψήφους σύσσωμης της αντιπολίτευσης συστήνεται εξεταστική επιτροπή που θα ασχοληθεί με τις υποθέσεις παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη και των κεντρικών γραφείων του ΚΚΕ πρότεινε στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, λαμβάνοντας 142 ναι σύσσωμης της αντιπολίτευσης. Ο Πρόεδρος της Βουλής όρισε την προθεσμία για την ολοκλήρωση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής και την υποβολή του πορίσματος στην Ολομέλεια σε ένα μήνα από την συγκρότησή της.

Τεύχος 119

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design