19 Μαΐου 2023 06:49

Έρχεται το Microsoft Build

Το Microsoft Build επιστρέφει στις 23 έως τις 25 Μαΐου και αναμένεται να αναδείξει τις νέες ευκαιρίες που δημιουργεί η εταιρεία για τους developers όλων των Microsoft platforms, στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης.

Στο διάστημα αυτών των τριών ημερών, περισσότεροι από 500 ομιλητές, ανάμεσα στους οποίους οι Satya Nadella, Chairman και CEO της Microsoft και Kevin Scott, Chief Technology Officer της Microsoft, αναμένεται να πραγματοποιήσουν 380 sessions. Οι online συζητήσεις θα περιλαμβάνουν – μεταξύ άλλων – ανακοινώσεις για τα βασικά εργαλεία και εφαρμογές της εταιρείας, αλλά και συζητήσεις για το μέλλον του Cloud και την επίδραση του ΑΙ στο σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ την αναλυτική agenda και το χρονοδιάγραμμα του Microsoft Build 2023.

Τεύχος 288

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design