ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Οκτωβρίου 2022 06:54

Έρχεται το 1ο συνέδριο Cybersecurity Market Analysis

Την Τετάρτη, 23 και την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί το πρώτο συνέδριο Cybersecurity Market Analysis, το οποίο οργανώνεται από τον ENISA. Πρόκειται για ένα υβριδικό event, μιας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν είτε διά ζώσης στις Βρυξέλλες, στο Hotel Thon, είτε ψηφιακά εξ αποστάσεως – οι δηλώσεις συμμετοχής για την πρώτη μέρα πραγματοποιούνται πατώντας εδώ, ενώ για τη δεύτερη εδώ.

Στόχος του συνεδρίου είναι να ξεκινήσει μια συζήτηση σχετικά με την πολιτική που εφαρμόζεται στον τομέα του cybersecurity market analysis. Το συνέδριο θα φέρει κοντά ενδιαφερόμενους από διάφορους τομείς, όπως προμηθευτές και καταναλωτές υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, ρυθμιστικές αρχές προϊόντων, υπηρεσιών ή διαδικασιών κυβερνοασφάλειας, ερευνητικούς οργανισμούς. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες στον ευρύτερο τομέα της ανάπτυξης της αγοράς είναι market analysts, επενδυτές επιχειρηματικού κεφαλαίου, κράτη-μέλη που ενδιαφέρονται να ιδρύσουν παρατηρητήρια αγοράς, φορείς χάραξης πολιτικής στον τομέα της αγοράς κυβερνοασφάλειας, κ.ά.

Τεύχος 161

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design