ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Μαΐου 2023 06:48

Έρευνα της devolo για το gaming στην Ελλάδα

H devolo ανακοινώνει την έναρξη διεξαγωγής έρευνας με θέμα: «Το gaming στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με την Devolo, το gaming, αποτελεί μία ασχολία πολλών ανθρώπων, οι περισσότεροι από τους οποίους το βλέπουν ως μία μορφή ενασχόλησης και ψυχαγωγίας για τον ελεύθερο χρόνο τους. Υπάρχουν όμως και αυτοί που καταφέρνουν να κάνουν τη διασκέδαση εργασία, εξασφαλίζοντας κάποιο εισόδημα από το gaming.

Η έρευνα θα καταπιαστεί με ερωτήματα όπως πόσοι είναι οι Έλληνες που ασχολούνται με το gaming και για ποιους λόγους; Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πως έχει αλλάξει η αγοραστική τους συμπεριφορά και συνήθειες λόγω των οικονομικών και τεχνολογικών εξελίξεων τα τελευταία χρόνια;

Η συγκεκριμένη έρευνα της devolo, έχει σκοπό να συγκεντρώσει πληροφορίες για την συμπεριφορά των gamers στην Ελλάδα, να ερευνήσει τα προβλήματα που ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν και να καταλήξει σε συμπεράσματα τα οποία θα βοηθήσουν τους gamers να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού.

Η διεξαγωγή της έρευνας θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουλίου. Μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν στην έρευνα εδώ: https://survey.zohopublic.eu/zs/DpDHts. Ακόμη συμπληρώνοντας το mail σας λαμβάνετε απευθείας μέρος στον διαγωνισμό για ένα devolo Repeater 5400, αξίας 150€. Ο χρόνος συμμετοχής δεν ξεπερνά τα 5 λεπτά.

Τεύχος 285

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design