ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Οκτωβρίου 2022 06:49

Έρευνα για την αγορά νανοτεχνολογίας

Του Στάθη Ασπιώτη

Η Data Bridge Market Research σε ανάλυσή της αναφέρει ότι η Αγορά Νανοτεχνολογίας αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 36% και 5,2 δισ. δολάρια ΗΠΑ το 2021 και περαιτέρω εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 60,86 δισ. δολάρια μέχρι το 2029 κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η έκθεση αγοράς που επιμελείται η ομάδα Έρευνας Αγοράς Data Bridge περιλαμβάνει εις βάθος ανάλυση εμπειρογνωμόνων, επιδημιολογία ασθενών, ανάλυση αγωγών, ανάλυση τιμολόγησης και κανονιστικό πλαίσιο.

Η επιχειρηματική έρευνα καθιστά διαθέσιμο το δυναμικό της αγοράς για κάθε γεωγραφική περιοχή με βάση τον ρυθμό ανάπτυξης, τις μακροοικονομικές παραμέτρους, τα πρότυπα αγοράς των καταναλωτών και τα σενάρια ζήτησης και προσφοράς της αγοράς. Η έκθεση αναγνωρίζει επίσης και αναλύει τις αναδυόμενες τάσεις μαζί με τους κύριους παράγοντες, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στην αγορά και παρουσιάζει το τοπίο των πωλητών και μια αντίστοιχη λεπτομερή ανάλυση των μεγάλων vendors που δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες από εδώ.

Τεύχος 152

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design