ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Φεβρουαρίου 2022 06:54

Έρευνα: Αμφιβολίες απέναντι στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Τα βασικά ευρήματα της πανελλαδικής έρευνας & 17 άλλων χωρών του κόσμου με τίτλο «Οι Έλληνες και η Τεχνητή Νοημοσύνη», που πραγματοποιήθηκε από την Focus Bari | YouGov μέσω του δικτύου YouGov, ήταν τα εξής:

  • Το κυρίαρχο συναίσθημα του κόσμου απέναντι στην Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες, είναι ο σκεπτικισμός και η ανησυχία σχετικά με το τι θα συμβεί αν η εξέλιξη της Τεχνητής Νοημοσύνης ξεφύγει από τον ανθρώπινο έλεγχο ή βρεθεί σε «λάθος χέρια».
  • Όσοι γνωρίζουν περισσότερα για την Τεχνητή Νοημοσύνη έχουν θετικότερη άποψη και προσδοκίες σε σύγκριση με εκείνους που δεν είναι αρκετά ενημερωμένοι σχετικά με τις δυνατότητές της.
  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα φέρει επαναστατικές θετικές αλλαγές στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, θα μεταμορφώσει αρκετούς κλάδους, όπως η ιατρική, το ηλεκτρονικό εμπόριο, η βιομηχανία, παρόλο που ο ανθρώπινος παράγοντας και η ανθρώπινη προσέγγιση θεωρείται απαραίτητη και αναντικατάστατη σε μια πλειάδα παραδοσιακών κλάδων.

Για να δείτε όλη την παρουσίαση της έρευνας, πατήστε εδώ.

Τεύχος 18

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design